Fotograf nunta

Cum foarte frumos afirma Lieve Blanckaert: “limba mea materna e daneza, a doua e fotografia”, pot spune ca sustin cu tarie fotografia facuta din pasiune, fotografia in care se investeste in primul rand, timp, timp pentru a invata tehnici, timp pentru a te perfectiona si a capata experienta, timp sa diversifici si sa o slefuiesti.

Fotograful profesionist nu este numai acela care a investit timp si resurse in meseria sa, ci si omul care se va dedica sa inteleaga oamenii cu care lucreaza, sa comunice cu acestia si sa le surprinda naturaletea.

Daca fotograful profesionist reuseste sa inteleaga importanta meseriei sale, acesta are un rol decisiv in a-i convinge si pe cei pe care ii fotografiaza de importanta momentului in sine. Fotografiile imortalizeaza momente, momente din care in mod normal, cu timpul, ne vom aminti doar franturi. Rasfoind un album insa, zarind un zambet, o imbratisare, un loc special, vom realiza ca acele momente au inghetat in timp intr-o imagine de care se vor bucura, poate, chiar generatiile urmatoare.

Pe de-o parte, vorbim de marile evenimente din viata unor oameni(majorat, nunta, botez), pe de alta parte, de acele sedinte foto individuale sau de familie care surprind momente in egala masura speciale – evolutia unei sarcini, primele zile din viata unui nou nascut, un Craciun in familie, logodna sau pur si simplu, o zi din viata unor oameni.

Este un cadou minunat, de nepretuit pe care il poti face sau ti-l poti face, un cadou care ar bucura nu numai persoana/persoanele in cauza, ci si alti ochi iubitori de frumos si fotografie.

Pentru a avea parte de aceasta experienta frumoasa, este necesar sa intelegi importanta unui fotograf profesionist, implicit a cunostintelor sale in realizarea unei sedinte foto, cat si faptul ca amintirile tale merita prioritizarea pe lista organizarii unui eveniment.